IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

Endocrinologie

Poza medic

Dr. BACIU IONELA FLORINA

Pune o intrebare medicului:

ATENTIE - aceste mesaje sunt publice, apar automat pe websiteul Provita, dupa ce medicul raspunde la intrebare! Va recomandam sa nu scrieti in mesaj date cu caracter personal (ex nume, nr. telefon, adresa email). Adresa de email completata in casuta aferenta, pentru trimiterea intrebarii, nu este facuta publica, ci doar mesajul adresat medicului. Prin transmiterea mesajului dumneavoastra, va exprimati acordul pentru ca textul din mesajul dumneavoastra impreuna cu raspunsul medicului sa fie publicate pe websiteul www.centrul-provita.ro.

Intrebari si Raspunsuri:

Intrebari Endocrinologie

3
intrebari

10.02.2018
Buna ziua.Ma numesc Mirea Elena sunt din BUZAU,am 57 de ani .Sunt diagnosticata cu gusa multinodulara netoxica .Eu anual trebuie sa merg pentru investigatii. Functioneaza in limite normale. Doresc sa o tin sub control deoarece am mai multe probleme de sanatate din care una recenta din anul trecut : HEPATITA. CRONICA CU VHC , virus luat de la stomatologie. As dori sa stiu daca la dumneavoastra se fac investigatii gratuite daca aduc bilet de trimitere de la medicul de familie. Mentionez ca sunt pensionata medical. Multumesc! Cu respect Elena Mirea.

Dr. BACIU IONELA FLORINA 11.02.2018
Buna ziua Evaluarea periodica a patologiei dvs tiroidiene cuprinde dozare TSH si FT4 anual si ecografie tiroda la 6 luni sua la un an , in functie de aspectul si dimensiunea nodulilor existenti. Eu personal ofer consultatii si efectuez ecografie tiroida in cadrul Centrului Provita dar doar contra cost, nu prin contract cu Casa Nationala de Asigurari. Dozarea TSH si FT4 o puteti face cu bilet de trimitere de la medicul de familie chiar in Buzau, acestea sunt deja analize de rutina in orice laborator. Va doresc sanatate !

29.01.2018
Buna ziua.Tot incerc sa dau de un medic endocrinolog BUN.Am hipotiroide, Osteoporoza, spondilita anchilozanta.Am multe kg in plus.Nu ma simt deloc bine.( sunt la menopauza de 8 ani) am bufeuri pielea fffff uscata stari luuungi de oboseala si vreau o evaluare corecta in prezent iau eutyrox de25 o pastila si jumatate pe zi .

Dr. BACIU IONELA FLORINA 11.02.2018
Buna ziua Simptomatologia dvs poate fi explicata de patologia tiroidiana daca doza de subtitutie de Euthyrox pe care o luati nu este suficienta (mai ales oboseala si tegumentele uscate). Frecvent insa cauza obezitatii nu este hipotirodismul. Trebuie sa fiti evaluata de catre un endocrinolog (atat pentru patologia tirodiana cat si pentru osteoporoza si tulburararile neurovegetative pe care le descrieti) in paralel cu monitorizarea periodica reumatologica pe care banuiesc ca o faceti. Va doresc sanatate!

15.02.2017
Buna ziua doamna doctor.Ma numesc tudor viorica si doresc sa va zic ca m-am inbolnavit in 2010 de glanda diagnosticul boala graves basedowam luat tratament 5 ani si 2 ani pauza iar acum ma simt din nou rau ma strange de gat ma sufoca a aparut si gusa .Analize tsh este 0,128 iar ft4 este normaliar anti tpo 130 .ce este de facut?va multumesc

Dr. BACIU IONELA FLORINA 22.03.2017

Solicita o programare