IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

ORL

Poza medic

Dr. ONU BAZGAN MARIA LIVIA

Pune o intrebare medicului:

ATENTIE - aceste mesaje sunt publice, apar automat pe websiteul Provita, dupa ce medicul raspunde la intrebare! Va recomandam sa nu scrieti in mesaj date cu caracter personal (ex nume, nr. telefon, adresa email). Adresa de email completata in casuta aferenta, pentru trimiterea intrebarii, nu este facuta publica, ci doar mesajul adresat medicului. Prin transmiterea mesajului dumneavoastra, va exprimati acordul pentru ca textul din mesajul dumneavoastra impreuna cu raspunsul medicului sa fie publicate pe websiteul www.centrul-provita.ro.

Intrebari si Raspunsuri:

Intrebari ORL

1
intrebari

03.08.2020
Am 62 de ani și sunt bărbat. A început să mă doară urechea stângă acum 3 zile, după ce am venit de la mare cu mașina. Cred că am avut apă în ureche și m-a bătut în ea aerul rece de la aerul condiționat, pe drum (am condus). Mă doare destul de tare, NUMAI când bag degetul înăuntru sau când pun degetul în spatele urechii și mișc viguros. E umflat puțin și canalul din spatele urechii. Nu am temperatură. Trebuie să iau un atibiotic și, dacă da, care?

Dr. ONU BAZGAN MARIA LIVIA03.08.2020
Bună ziua! Trebuie să fiți consultat înainte de a vi se prescrie un tratament

Solicita o programare