IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

Obstetrica- Ginecologie

Poza medic

Dr. ZAPOROJAN MIHAI

Pune o intrebare medicului:

Intrebari si Raspunsuri:

Obstetrica - Ginecologie

7
intrebari

Elena Matulescu 08.09.2017
Buna ziua, De 7 luni am o problema care m-a aruncat intr-o depresie crunta. Am usturimi si arsuri la nivelul vaginului, perineului si vulvei, inclusiv clitoris. Am crezut ca e vorba despre uretra deoarece aveam si senzatia de a urina frecvent. Toate analizele de infectii ies ok, cistoscopie etc. Diverse investigatii, analize etc.fara nici un rezultat. Va rog ajutati-ma cu niste pasi. Nu mai stiu ce sa mai fac. Multumesc

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, va astept la o consultatie si va rog sa aduceti toate investigatiile efectuate pana in prezent. O zi buna.

Andreea Militaru 04.09.2017
Buna seara astazi aveam o programare la dvs si nu am putut sa ajung , as putea sa vin la un control cu verisoara mea ?am inteles ca sunteti foarte solicitat si veniti la cerere as vrea sa stiu daca se poate sa mai ma reprogramez .

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, va astept in fiecare luni dupa ora 15, in Clinica Provita(cu programare). O zi buna.

Adriana Duduman 21.08.2017
Buna seara ,pt o programare pt ecografie endivaginala ,recoltare papanicolau si consultatie ,cum ar trebuii sa procedez ?si un pret pt acest pachet va rog frumos ?multumesc frumos !

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, pentru detalii programari si preturi, va rog sa sunati la nr.021 9432 sau la receptie Clinica Provita, Str. Alexandrina nr. 20 - 22 Sector 1 Bucuresti. O zi buna.

Cosmina Lazar 19.07.2017
Buna ziua!Doresc sa stiu parerea dumneavoastra in legatura cu mastoza fibrochistica.Sufar de aceasta afectiune din perioada cand exista menstruatie.Acum 5 ani am facut histerectomie subtotala adica s-a pastrat colul uterin...de ce?Asa a considerat medicul...si s-au extirpat anexele si uterul.Am facut o mamaografie acum doua luni iar scorul BIRADS a fost 2.Se pare ca acea mastoza fibrochistica exista,adica este tesutul mamar dens cu structura fibrochistica,si ganglion mmamar supero=latreal stang(la sanul stang).In rest se pare nu exista modificari sugestive pentru malignitate.Nu ar fi trebuit ca dupa 5 ani mastoza ibrochistica sa dispara?Ganglionul mamar are semnificatie patologica?Imi pare rau dar medicul ginecolog mi-a spus ca scorul BIRADS 2 semnifica modificari benigne si atat,am primit explicatii foarte putine,adica doar atat ca nu par a fi probleme.Eu nu inteleg ce inseamna prezenta acelui ganglion mamar,si de ce nu a disparut mastoza fibrochistica la menopauza.La palpare nu se simte nimic,adica medicul nu a simtit nimic,am sanii foarte,foarte mici.Va multumesc din suflet.

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, va astept la o consultatie cu rezultatele invetigatiilor. O zi buna.

Mirela Lupusoru 25.06.2017
Buna ziua. Sotul meu a facut o spermograma iar rezultatul este urmatorul: vitalitate normala, concetratie normala, mobilitate normala dar procentajul formelor tipice de spermatozoizi este de 0% , predominand anomalii ale capului spermtozoizilor. As dori sa stiu care este cauza si daca exista tratament petru teratospermie.Multumesc.

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, va recomand consult andrologie. O zi buna.

Iuliana Nastase 23.06.2017
Bună seara domnul doctor.Am doua problema 1.As făcut papanicolau și scrie la alte modificări noneoplazice bifat inflamatorii și modificări celule reactive asociate inflamatiei e ceva grav și am făcut și colposcopie și mia găsit un chist naboth de ora 9 pe col și tot așa mi sa zis ca nu e grav sa stau așa cu el se poate sa scap de chist prin tratament.Mulțumesc.

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
Buna ziua, chistul Naboth este considerat chist benign, pentru mai multe detalii in legatura cu inflamatia si tratamentul chistului va rog programati-va pentru o consultatie. O zi buna!

Pintea Adina 25.05.2017
Intrebare de test. Rog raspuns.

Dr. ZAPOROJAN MIHAI08.09.2017
test

Programare online