IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

Pediatrie

Poza medic

DR. PETROV MALVINA IOANA

Pune o intrebare medicului:

Intrebari si Raspunsuri:

Intrebari pediatrie

2
intrebari

08.05.2017
Buna ziua o intrebare am si eu ,am un baietel de 9 ani ca m bolnavicios si in special cand venim in Romania iar din an in an e din ce in ce mai rau respira foarte greu si are o tuse foarte urata as dori un sfat de la dumneavoastra daca credeti ca e ok sa ii fac un RMN

DR. PETROV MALVINA IOANA 08.05.2017
Buna ziua, Nu cu un RMN trebuie inceputa investigarea simptomelor baietelului dvs. Cel mai corect este sa consultati un pediatru cu specializare in pneumologie care sa va indrume pentru urmatoarele investigatio

07.02.2017
Buna ziua!am un bebe de 1 luna jumate care plange in timp ce l alaptez si varsă pe nas si gura des.Medicul lui spune ca sunt colicii de vina si de aia are reflux.Scoate un harait din gât si ii vine sa regurgiteze des.Se îneacă in somn si plange.Noua ni s a recomandat espumisan si atât.Dar sunt f îngrijorată de plânsul lui si de voma atât de des chiar si la cateva ore dupa masa.Ce ne puteti recomanda sa scăpăm de voma asta si durerea de burtica?

DR. PETROV MALVINA IOANA 23.03.2017
Copilul dvs are, cel mai probabil reflux gastroesofagian destul de important ca severitate. Trebuie mers la pediatru si stabilt tratamentul corespunzator.

Solicita o programare