IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

Radiologie si Imagistica medicala

Poza medic

Dr. BARBULESCU MIHAELA

Pune o intrebare medicului:

ATENTIE - aceste mesaje sunt publice, apar automat pe websiteul Provita, dupa ce medicul raspunde la intrebare! Va recomandam sa nu scrieti in mesaj date cu caracter personal (ex nume, nr. telefon, adresa email). Adresa de email completata in casuta aferenta, pentru trimiterea intrebarii, nu este facuta publica, ci doar mesajul adresat medicului. Prin transmiterea mesajului dumneavoastra, va exprimati acordul pentru ca textul din mesajul dumneavoastra impreuna cu raspunsul medicului sa fie publicate pe websiteul www.centrul-provita.ro.

Intrebari si Raspunsuri:

Computer Tomograf (C.T.)

1
intrebari

19.05.2017
Buna ziua, Doresc sa fac o programare pentru a examina un accident vechi la craniu (care nu a fost tratat la spital). De fiecare data cand am o durere de cap, este in acea zona. De asemeni, daca e posibil in acelasi timp sa verific rino-sinuzita cu care am fost diagnosticata si polipi. Care este cel mai bun test? Apreciez raspunsul, as dori sa fac programarea pentru miercuri dimineata saptamana viitoare, deci sunt putin constransa de timp. Cu stima

Dr. BARBULESCU MIHAELA 21.05.2017
Sigur va trebui sa faceti un CT cerebral cu substanta de contrast unde vor putea fi vizualizate si sinusurile. Pentru a putea efectua investigatia cu contrast aveti nevoie de urmatoarele analize de sange nu mai vechi de 2 saptamani- ureea si creatinina. Zi buna!

Ecografie

0
intrebari

Mamografie

0
intrebari
Solicita o programare