Program Health 360

WELL-BEING SAU STARE DE BINE

Poate că suntem mai obișnuiți cu această noțiune în limba engleză. 

Și asta poate pentru că am fost expuși întâi la ea din alte culturi și civilizații și nu a fost neapărat în firea noastră să fim preventivi, să avem grijă de starea de sănătate înainte să avem probleme medicale.

Dar acum, din ce în ce mai mulți dintre noi o facem. Vrem să o facem. Am înțeles și știm cât de important e să previi în loc să tratezi sau să tratezi cât mai din timp o problemă medicală.

Uneori ne facem timp pentru asta: ne oprim câteva secunde și ne gândim că ar fi bine să mergem la niște analize. La un consult. Alteori doar ne propunem asta însă nu găsim niciodată timpul ce pare necesar și mult prea lung pentru ceva ce nu ne doare chiar acum. Si nouă, ca medici, ni se întâmplă. Ce bine ar fi daca am ști așa, repede, dacă suntem bine sau dacă trebuie sa facem ceva și ce anume. De la niște oameni în care să avem încredere pentru că au experiența. Fără să pierdem o mulțime de timp, fără să purtam o grămadă de discuții, fără să fie nevoie să încercam, după ce am fost la diverși specialiști, să punem singuri concluziile medicale cap la cap.

Cu toate aceste lucruri în minte, am gândit programul Health 360.

Un program care are ca scop analizarea riguroasă a stării de sănătate, într-o singură zi, într-un singur loc: Centrul Medical Provita – diagnostic și tratament.

Te așteaptă:

• Un medic coordonator ce are o vedere de ansamblu asupra stării tale de sănătate

• O echipă de medici specialiști cu experiența, gata să conlucreze în beneficiul tău

• Dotări și aparatură la cele mai înalte standarde pentru investigațiile necesare în cazul tău 

• Un set de analize și consultații de specialitate selectat astfel încât să fie relevant pentru categorii de vârstă și sex.

• O discuție purtată profesionist și uman pentru interpretarea rezultatelor investigațiilor medicale și recomandărilor primite de la specialiști

• Toate ca să poți obține această stare de bine. Și să ți-o menții.

HEALTH 360 reprezintă un set complex de investigații medicale cu scopul de a depista afecțiuni aflate într-un stadiu incipient.

Examenul clinic general presupune o anamneză alături de medicul tău coordonator, dr. Alina Teodoru, medic specialist medicină de familie. Dr. Alina Teodoru face parte din echipa Provita, o echipă unită de profesioniști, specializați în Europa și Statele Unite, gata să conlucreze în beneficiul tău, atât în competența medicală specifică dar și dincolo de ea, în echipă multidisciplinară.

Investigațiile de laborator și cele imagistice - le-am ales pe cele relevante pentru riscuri crescute ale unor afecțiuni pentru categorii de vârstă și sex, toate pentru a ne indica prezența oricărei anomalii sau chiar boli.

Evaluare nutriție - realizată de dr. nutriționist Luminița Florea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice. 

Evaluare Kinetoterapie - realizată prin metoda BIODEX ce ofera solutia complet robotizata a dinamometrului – izokinetic, pentru toate articulatiile, System 4Pro, ultima tehnologie care oferă clinicianului interfata simpla pentru a evalua, monitoriza si controla toate caracteristicile sistemului musculoscheletal: forta, rezistenta, accelerarea și decelerarea, etc.

Evaluare stres - realizată de dr. Dana Stejar, medic specialist psihiatrie, competență psihoterapie.

Variantele executive ale pachetelor includ pe lângă cele din pachetul de bază:

RMN al întregului corp (whole body RMN) – o investigație de screening de ultimă generație, realizată cu RMN 3 Tesla, ce permite depistarea de focare tumorale oncologice. Această investigație se recomandă pentru controalele periodice dar și ca investigație preventivă.

Ecografie de stres – permite identificarea unor eventuale anomalii de funcție cardiacă, responsabile pentru simptomatologia pacientului și care nu sunt evidente în condiții de repaus.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să sunați la 021/9432.

Programare online