Prelucrarea datelor candidatilor

Stimate candidat,

Prin aplicarea la joburile afisate pe site-ul nostru va informam ca vor fi prelucrate informatii personale, inclusiv detalii private de contact, calificari profesionale si istoricul angajarilor anterioare.

Dupa angajare, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita prelucreaza informatii privind personalul pentru departamentul de resurse umane, performanta, salarizare si taxe. In conformitate cu legislatia in vigoare, va informam ca aveti dreptul de a solicita accesul la datele personale stocate, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, precum si dreptul de a va retrage consimtamântul în orice moment, precum si dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, daca considerati ca drepturile dvs. au fost nerespectate. Aveti dreptul asupra  datele dvs. cu caracter personal, precum: dreptul de acces, dreptul la rectificarea, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptului de a se opune prelucrarii sau dreptului la portabilitatea datelor.

Aceste date sunt colectate si prelucrate  in cadrul proceselor de selectie organizate pentru ocuparea locurilor de munca disponibile.

Solicita o programare