Banner Pachet

Evaluare si recuperare post COVID-19

In urma infectarii cu virusul SARS-COV-2 si a trecerii nu foarte usoare prin acesta, multe persoane raman cu probleme atat de ordin fizic cat si psihic. Depresii, agravarea afectiunilor preexistente / modificari cardiace si pulmonare semnificative, scaderea tolerantei la efort, aparitia de noi dureri sistemice, accelerarea degenerarii musculoscheletale sistemice de coloana, genunchi, solduri sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta multi dintre cei care au trecut prin aceasta boala, fie in spital, fie acasa.

Ai trecut prin COVID-19?

Ai avut o forma severa a bolii, cu internare, sau una medie, cu tratament la domiciliu?

Te simti epuizat, fara energie, simti ca, din punct de vedere fizic nu mai esti cel care erai inainte de infectare?

Ai fost declarat vindecat la externarea din spital sau esti la o distanta de peste 15 zile de la primul test pozitiv?

Daca raspunsurile tale sunt pozitive la aceste intrebari, atunci trebuie sa stii ca este mai mult decat necesara o evaluare a starii tale de sanatate, pentru excluderea eventualelor complicatii post infectare cu virusul SARS-COV-2 si ulterior, in functie de rezultatele acesteia, un program de recuperare in vederea restabilirii capacitatii respiratorii si a functiei cardiace.

 

Evaluare de baza post COVID-19:        990 lei

  • Evaluare generala initiala - consult medicina interna;
  • Evaluare cardiologica: consult cardiologic + ecografie cardiac + EKG;
  • Evaluare pneumologica (consult pneumologic). Functie de caz, se poate recomanda spirometrie / pulsoximetrie continua / CT low dose (nu sunt incluse in pachet);
  • Analize laborator: TSH, T4 Free, 25HO-Vit D3, Hemoleucograma, Ionograma (Na, K, Cl) + Ca + Mg, Uree, Creatinina;
  • Evaluare finala, cu integrarea rezultatelor investigatiilor in contextul istoricului medical al pacientului si recomandari - control medicina interna.

In functie de starea actuala a pacientului precum si de simptomatologia avuta pe parcursul bolii, acestuia i se pot recomanda si alte investigatii/teste relevante pentru o evaluare si recuperare completa.

Pentru un disconfort minim pentru pacient si o eficienta maxima in evaluarea acestuia, pachetul de teste si investigatii se efectueaza intr-o singura zi / o singura locatie! Evaluarea finala are loc dupa primirea rezultatelor investigatiilor/analizelor efectuate.

 Pachet recuperare post COVID-19:        1200 lei / luna

Pachetul include 10 sedinte de kinetoterapie / luna concepute in baza unui plan personalizat pentru fiecare pacient. In functie de rezultatele evaluarii si de forma in care se afla pacientul (gradul de afectare), programul de recuperare se poate derula pe o perioada de 1, 2 sau 3 luni.

In programul de recuperare pot intra toate persoanele care au efectuat investigatiile din pachetul de evaluare post-infectie COVID-19 la Provita sau in alta unitate medicala. Fara o evaluare adecvata nu este posibila alcatuirea unui plan de recuperare corect.

De ce evaluare & recuperare medicala post Covid-19?

Citeste aici mai multe despre rolul fiecarei specialitati medicale implicate in evaluare si recuperare.

 

In ce locatii se efectueaza evaluarea si recuperarea post-infectie COVID-19?

Evaluarea post-infectie COVID-19 se efectueaza la Centrul Medical Provita din str. Agricultori nr. 82, sector 2 – vezi harta aici.

Recuperarea post-infectie COVID-19 se efectueaza la Centrul de Recuperare Medicala Provita din str. Docentilor nr. 12A, sector 1, Bucuresti – vezi harta aici .

 

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in programul de evaluare & recuperare post-infectie COVID-19?

Pentru ca iti doresti sa ai grija de sanatatea ta si sa beneficiezi de o recuperare completa si corecta dupa o infectie nu tocmai usor de dus, cu foarte multe efecte ascunse, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa ne contactezi la 0786700882 sau sa completezi formularul de mai jos.Formular Contact

Nu ati ales toate campurile!
Eroare la procesarea datelor!
Formularul a fost trimis cu succes!
Solicita o programare