HOLOBICA OANA ALEXANDRA

HOLOBICA OANA ALEXANDRA

SPECIALIZARI


RECUPERARE, MEDICINA FIZICA SI BALNEOLOGIE / KINETOTERAPIE


Faceti o programare!

VEZI PRETURI CONSULTATII


HOLOBICA OANA ALEXANDRA | Kinetoterapie

Kinetoterapeut, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala

Competente si afectiuni tratate

  • Competente in reechilibrare musculara atat pentru o stare de bine, cat si pentru atingerea performantei sportive
  • Competente in Terapia Trigger Points
  • Recuperare dupa traumatisme de ligament incrucisat anterior (LIA), leziuni ale meniscului, entorse ale articulatiei gleznei, umar inghetat


Ce spun pacientii despre kinetoterapeut Oana Holobica

"Pot spune despre Oana faptul ca este implicata in ceea ce face, isi iubeste meseria, dar mai intai de toate, isi iubeste pacientii care trec pragul salii de kinetoterapie. Este serioasa atunci cand situatia este de asa natura, dar stie sa si rada. Chiar foarte mult. Este stilul ei de a colabora cu pacientii pentru a duce la bun sfarsit misiunea de a-i face bine. Este ca argintul viu prin sala. Alearga de la un pacient la altul: acum este la cei care lucreaza in fata oglinzii, acum la cei pe Biodex, in urmatorul moment la cei care sunt intinsi pe paturi si fac exercitii, peste 2 minute este in sala de terapie manuala si tot asa.

Are un stil propriu, la fel ca fiecare kinetoterapeut de la Provita. Ii place foarte mult atat kinetoterapia clasica, cat si cea computerizata si le imbina foarte bine pe amandoua. Nu stiu cum face, dar Oana reuseste sa fie mereu langa tine, exact atunci cand ai nevoie.  Atunci cand postura ta lasa de dorit, sau atunci cand parca ai vrea ”sa tragi un pic chiulul”. Ba chiar, in momentele in care vrea sa te motiveze foarte tare, face exercitiile cot la cot cu tine. Ard, la propriu, muschii pe tine atunci cand te iei la intrecere cu ea. Lucru foarte bun, pentru ca lucreaza."

Vezi aici mai multe detalii legate de fiziokinetoterapie

Solicita o programare