Dr. VELICI SORIN

Dr. VELICI SORIN

SPECIALIZARI


CHIRURGIE GENERALA


Faceti o programare!

CHIRURGIA OBEZITATII


Faceti o programare!

VEZI PRETURI CONSULTATII


Dr. VELICI SORIN | CHIRURGIE GENERALA. CHIRURGIE BARIATRICA

Medic primar chirurgie generala

Competente

 • Chirurgie bariatrica si metabolica
 • Chirurgie laparoscopica avansata
 • Chirurgie anti-reflux
 • Chirurgie gastro-intestinala
 • Chirurgie reparatorie herniara

Alte domenii de activitate si preocupari

 • Trainer pentru chirurgia laparoscopica
 • Interes deosebit in chirurgia abdominala minim invaziva, segment superior si inferior, in special chirurgia bariatrica

Afilieri la societati profesionale

 • ​​​​​2008 - Societatea Romana de Chirurgie
 • 2008 - Asociaţia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale
 • 2008 - Colegiul Medicilor din Romania
 • 2010 - General Medical Council – United Kingdom
 • 2014 - European Association for Endoscopic Surgery (EAES)


Ce spun pacientii despre doctor Sorin Velici

„In urma interventiei nu am mai fost nevoita sa iau pastile pentru tensiune. La ultimul control glicemia indica 99, inainte de operatie având 138, iar medicii imi prezentau un risc clar de a face diabet. Imi place foarte mult să fac miscare, iar acum nu mai obosesc asa repede cand merg pe bicicleta sau pe jos. Sunt foarte fericita ca m-am operat si ca am făcut o investitie foarte buna pentru sanatatea mea. Multumesc dr. Sorin Velici! Sincere felicitari!" (Margareta, la 3 luni de la operatie are 23 kg in minus)

 

 

 

 

„Slabisem vreo 10-15kg, dupa aceea m-am îngrasat 40kg inapoi. Am ajuns la operatie datorita faptului ca nu se mai putea face nimic. Aveam prea mare greutate! Dupa interventia chirurgicala m-am simțit foarte bine! Inca de la inceput pana in ziua de azi nu am avut nici un fel de probleme. M-am ridicat din pat imediat si a fost totul în regula! Respir mai bine, ma misc mai bine, nu mai transpir cum transpiram înainte. Acum mananc aproximativ de toate, dar în cantitati extraordinar de mici. Daca ar fi să fie ca mine, le-aa recomanda sa se opereze, sa nu mai stea pe ganduri! Ii multumesc domnului dr.Sorin Velici pentru ca m-a făcut omul care sunt astazi!" (Gabriel, 62 kg in minus)

 

"Cu mare drag pot marturisi din experienta mea. Totul a fost la superlativ, operatia in sine, faptul ca nu am avut nici o durere postoperatorie, nici o complicatie, suportul pe care mi l-ai oferit in tot acest timp si cred ca as putea continua la nesfarsit cuvintele de lauda, dar totodata reale. Sunt inscrisa pe un grup de suport al pacientilor bariatrici si citind feedback-uri oferite de pacientii altor medici, sunt inca o data pe deplin linistita ca te-am ales pe tine ca medic. Cea mai mare realizare, pentru mine, in urma acestei interventii, a fost cea estetica, am mai multa incredere in mine, port in sfarsit haine la care acum un an doar visam. Nu neglijez insa, faptul ca analizele mele sunt perfecte. Am pornit pe acest drum de la 101 Kg si acum la 12 luni de la operatie cantaresc 56 de kg, desi target-ul a fost de 60 Kg.. Mananc orice, insa in cantitati mici si un lucru exceptional mi se pare faptul ca pot manca alimente ce inainte de operatie imi faceau rau, ma balonau (in general legume crude). As mai face aceasta operatie de 1000 de ori si singurul regret pe care il am in prezent este ca nu am facut-o mai demult. Multumesc inca o data!" (Ramona, la 12 luni de la operatie are 45 kg in minus)

 

"Sunt SUUUPER-fericit!!" Catalin, 32 ani din Targoviste, a pornit de la 125 kg si dupa un an de la interventia de micsorare stomac (gastric sleeve) reuseste sa mentina o greutate de 75 kg.

 

 

 

 


 

„In primele 3 luni am reusit sa slabesc un pic peste 20 Kg, acum ma simt mult mai usor si asta ma ajuta foarte mult la jobul meu, unde sunt in continua miscare. Multumesc domnului dr. Sorin Velici pentru toata disponibilitatea acordata!” (Valentin, la 3 luni de la operatie are 20 kg in minus)

"La prima sarcina am pornit de la aproximativ 90 kg, nu stiu cum am reusit sa ajung la inceputul acestui an să cantaresc 153 kg, enorm pentru o inaltime de 164 cm. Problemele de sanatate incepusera sa apara de cativa ani: tensiunea nu scadea niciodata sub 160/100 mm Hg cu tot cu tratament, pulsul era intotdeauna peste 120 batai/minut, sa urc scarile pana la etajul II unde locuiesc era un chin pentru ca mai am şi probleme de coloană lombară, problemă care nici măcar să dorm întinsă în pat nu mă lăsa, aşa că în ultimii doi ani dormisem doar în şezut, chiar dacă reuşeam să mă întind în pat mă sufocam datorită faptului că eram mult prea grasă. Ajunsesem să fiu dependentă de soțul meu care mă ajuta să-mi îmbrac pantalonii şi ciorapii şi să mă ajute să mă îmbăiez.
În februarie m-am hotărît să apelez la chirurgia bariatrică şi şpre norocul meu în ziua programării chirurg a fost dr. Velici Sorin. La nici o lună de la operație am reînceput serviciul, unde încet încet am început să-mi dau seama că pot să mă mişc tot mai uşor şi sunt din nou tot mai activă, nu mai era atit de epuizant ca înainte acest serviciu de urgență. Normal…. în prima lună slăbisem 23 kg, iar la trei luni de la operație 41 kg. Acum la 8 luni şi jumătate de la operație am ajuns să cântaresc 85 kg, mai puțin cu 68 kg. Nu mai fac tratament de tensiune, dar nici nu creşte mai mult de 120/70 mmHg, pentru puls care nu mai creşte peste 88 bătăi/minut nu mai iau tratament, dorm liniştită în pat, nici măcar nu mai sforăi, urc scările cu uşurință fără să mai gâfâi şi să mă tot opresc, pot să-mi văd de toate activitățile pe care le implică o familie cu doi copii şi un serviciu fără nici o problemă. Acum chiar îmi face plăcere să merg în vizite, lucru care înainte îl evitam, am câştigat multă încredere în mine văzând că oamenii nu mă mai privesc ca pe ceva ciudat. Singura problemă este că trebuie să-mi schimb garderoba şi să accept faptul că salut anumiți oameni cu care nu m-am întâlnit de la operație şi care stau se uită la mine şi îmi răspund abia după ce le vorbesc puțin, spunându-mi că nu m-au recunoscut. Motto-ul meu a devenit “nu trăiesc ca să mănânc, mănânc ca să trăiesc” şi dacă am urmat indicațiile echipei medicale succesul nu a întârziat să apară. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat şi în special d-lui dr. SORIN VELICI pentru care am tot respectul. Mii de mulțumiri d-le dr. Sorin VELICI!"
(Claudia, la 9 luni de la operatie are cu 68 kg mai putin)


Numar de telefon dedicat pentru pacientii bariatrici: 0765.96.85.20


 

Solicita o programare