Cine suntem

Noi suntem Provita. inainte de a fi doctori, suntem oameni. Radem, salutam, si, culmea, si pe noi ne mai doare cate ceva din cand in cand. si ne tratam. si ii tratam si pe ceilalti asa cum ne tratam si pe noi. Suntem suficient de mici incat sa ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari incat sa avem cei mai buni medici si cele mai moderne dotari. si mereu aflam ce a aparut in plus, pentru ca sa putem sa oferim pacientilor nostri un plus de grija si linistea ca totul va fi bine. stim ca nu scriem retetele frumos, dar ne asiguram ca iti explicam fiecare lucru astfel incat sa iti fie clar ceea ce trebuie sa facem, de ce si cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem sa stii ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocatie, te nasti cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o inveti. Ne place sa avem grija de oameni. Sa ne salutam cand facem cunostinta si dupa aceea sa ne mai dam cate un semn si sa aflam unii despre altii ca suntem bine.

dr. Ovidiu Nicolae Palea, Director General Provita.

De ce sa alegi Provita

Plus de atentie
Suntem doctori pasionati. La noi intai primiti un “buna ziua!”, iar apoi, dupa ce ne cunoastem si ne dam seama de ce nevoi aveti, gandim un tratament personalizat care sa nu presupuna medicatie sau analize in plus, ci strict ceea ce este necesar in cazul fiecarui pacient in parte.

Plus valoare
Fiecare pacient are un set de nevoi specifice De aceea, un tratament adecvat se gandeste in ansamblu, doar dupa ce cunoastem in detaliu situatia starii de sanatate a fiecarei persoane. Managerul de caz este cel care studiaza aceasta situatie si elaboreaza un set de recomandari pentru fiecare pacient in parte. Si nu in ultimul rand ne gandim cum sa il primesti la un pret cat mai avantajos.

Plus de inovatie
Medicina evolueaza rapid, iar noi vrem sa tinem pasul cu aceasta evolutie prin participarea constanta la cele mai importante conferinte, evenimente si stagii de instruire din strainatate, care apoi ne ajuta sa ne facem munca mai bine si mai eficient. Ceea ce inseamna pacienti mai sanatosi si mai multumiti.

Plus de sanatate Ne-am dorit foarte tare sa deschidem Centrul Medical Provita, un loc unde totul este nou, de ultima generatie, oferind facilitati ce ne vor ajuta sa avem grija de mai multi oameni.

Solicita o programare