Cine suntem

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

dr. Ovidiu Nicolae Palea, Director General Provita.

De ce sa alegi Provita

Plus de atenție
Suntem doctori pasionați. La noi întâi primiți un “bună ziua!”, iar apoi, după ce ne cunoaștem și ne dăm seama de ce nevoi aveți, gândim un tratament personalizat care să nu presupună medicație sau analize în plus, ci strict ceea ce este necesar în cazul fiecărui pacient în parte.

Plus valoare
Fiecare pacient are un set de nevoi specifice De aceea, un tratament adecvat se gândește în ansamblu, doar după ce cunoaștem în detaliu situația stării de sănătate a fiecărei persoane. Managerul de caz este cel care studiază această situație și elaborează un set de recomandări pentru fiecare pacient în parte. Si nu in ultimul rand ne gândim cum sa il primești la un preț cât mai avantajos.

Plus de inovatie
Medicina evoluează rapid, iar noi vrem să ținem pasul cu această evoluție prin participarea constantă la cele mai importante conferințe, evenimente și stagii de instruire din străinătate, care apoi ne ajută să ne facem munca mai bine și mai eficient. Ceea ce inseamnă pacienți mai sănătosi și mai mulțumiți.

Plus de sanatate Ne-am dorit foarte tare să deschidem Centrul Medical Provita, un loc unde totul este nou, de ultimă generație, oferind facilități ce ne vor ajuta să avem grijă de mai mulți oameni.

Istoric

Infografic
Programare online