Centrul Integrat de Terapia Provita

Despre Centru

Atunci când durerea este mai mare de 4, 5 din punct de vedere personal, trebuie să faci ceva cu ea. Același 4, 5, la altă persoană poate fi 8, la alta poate fi 2. Este foarte personală. Provocarea noastră, ca medici, în terpia durerii este de a determina când scorul acesta este durere reală sau este foarte multă parte emoțională
Citeste mai mult

Terapia Durerii

Terapia durerii este o specialitate relativ noua la nivel mondial aparuta in SUA la finalul anilor ‘80 si inceputul anilor ‘90, practicata initial de medicii anestezisti. Ulterior, acestora li s-au alaturat si colegii din alte specialitati, respectiv: neurologie, reumatologie, ortopedie, neurochirurgie, radiologie interventionala si recuperare medicala.
Citeste mai mult

Afectiuni si Solutii

Durerea de spate este lider in clasamentul durerilor, avand o prevalenta de 70-80% de-a lungul vietii. Aceasta se traduce prin faptul ca 70-80% din adulti vor avea un tip de durere de spate intr-un moment al vietii lor. De asemenea constituie si unul dintre cele mai frecvente motive de dizabilitate si cereri de concedii medicale.
Citeste mai mult
Solicita o programare