Centrul de Neurochirurgie Provita se adreseaza persoanelor care au probleme atat la nivel cerebral (cranian) cat si la nivel spinal (coloanal vertebrala)
De la respiratie si clipit la gandire si vorbire, creierul este in centrul tuturor. De aceea Centrul de Neurochirurgie Provita este dedicat sanatatii creierului, sistemului nervos si coloanei vertebrale, oferind cele mai bune solutii pentru diagnosticarea, tratamentul si ingrijirea unei multitudini de afectiuni. 

Centrul de Neurochirurgie Provita este axat pe grija fata de pacient. Stim ca fiecare individ are o problema unica ce necesita optiuni de tratament gandite atent la nivel multidisciplinar, personalizate, cu eficinenta maxima pentru pacient, fara ca ca acestia sa fie supusi unor proceduri sau investigatii terapeutice absolut nenecesare.

Centrul de Neurochirurgie Provita nu este un centru de sine statator, integrand mai multe discipline si specialitati medicale, astfel incat sa avem intotdeauna solutiile optime pentru pacient, acestea nefiind neaparat si pentru toti pacientii, varianta chirurgicala. 
Facilitățile noastre includ echipamentele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic - microscoape chirurgicale moderne, instrumente avansate de ghidare a creierului și coloanei vertebrale, tehnici moderne de monitorizare - îmbunătățirea rezultatelor pacientului prin reducerea complicațiilor operatorii.

Ne mandrim cu faptul ca mulți pacienți care au suferit, odata, tulburări neurologice debilitante, au acum senzatii si pot face miscari pe care le-au considerat imposibile. Oameni care, inainte sa ajunga la noi, nu puteau sa mearga, sa vorbeasca, sa scrie sau sa tina un pahar de apa, acum pot face aceste lucruri, si multe altele, se pot bucura de o viata normala si savura beneficiile de a fi sanatos.

Dr. Alexandru Cristescu, alaturi de echipa noastra de neurochirurgie, abordeaza cu succes patologii de neurochirurgie tumorala, traumatica, vasculara, degenerativa sau malformativa, cu abord minim invaziv, oferind pacientilor nostri tratamentul adecvat si la standard moderne fiecarui caz in parte.
 Solicita o programare