Concept

Cand un pacient ne cauta, pentru noi este o onoare, dar si o mare responsabilitate. Pacientul isi pune sanatatea si chiar viata in mainile noastre. Datoria noastra este de a ii oferi atat sprijin medical si chirurgical de inalta calitate, dar si sustinere spirituala. Odata ce ne-ati devenit pacient, ne deveniti prieten, confident, luptati alaturi de noi pentru ameliorarea vietii, faceti parte din familia noastra.

“Primum non nocere” este, poate, ideea ce a deschis drumul medicinii spre minim invaziv. Neurochirurgia minim invaziva, sau prin “gaura cheii”, ofera pacientilor posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infectioase, medicale, estetice. O recuperare ultra rapida, reducerea stresului perioperator, lipsa necesitatii de a rade capul pacientilor si de a face pansamente, sunt, printre altele, avantaje de luat in seama ale minim invazivului.

Neurochirurgie

Dr. Alexandru Cristescu abordeaza cu succes patologii de neurochirurgie tumorala si vasculara minim invaziva si, impreuna cu echipa Provita, ofera pacientilor nostri tratamentul adecvat fiecarui caz in parte si la standarde moderne.

 

Anestezie si terapie intensiva, Terapia durerii

Dr. Ovidiu Palea, specializat in anestezie, terapie intensiva si terapia durerii, a creat o echipa ce ofera servicii moderne, indispensabile practicii neurochirugicale de inalta performanta. Tehnici ce permit operatii la pacienti trezi, terapia intensiva neurologica si terapia intensiva generala, sunt practicate dupa cele mai inalte standarde.

  • DR. Ovidiu Nicolae Palea
  • DR. Elena Florina Ursache
  • DR. Florentina Mihaiescu
  • DR. Laura Constantinescu

 

Solicita o programare