Centrul de Chirurgie Robotica Provita

Despre Centru

Tehnologia viitorului este accesibilă în prezent la Centrul Medical Provita! Vi-l prezentăm cu entuziasm pe noul membru al echipei noastre, da Vinci Xi, cel mai avansat sistem chirurgical robotic din lume, pregătit din luna aprilie să-și aducă aportul în slujba vieții. La Provita siguranța și excelența actului medical sunt pe primul loc.

Citeste mai mult

Chirurgie Urologica

Sistemul da Vinci Xi este ideal pentru intervențiile urologice complexe și care necesită o rigurozitate specială, oferind chirurgului controlul, precizia, siguranța și imaginea necesare pentru îndepărtarea țesutului afectat, fără a distruge nervii și vasele de sânge învecinate. Principalele afecțiuni urologice abordate prin chirurgia robotică sunt cancerul de prostată,

Citeste mai mult

Chirurgie Toracica

Chirurgia toracică, realizată minim invaziv prin abord robotic, face posibil ca intervențiile chirurgicale din sfera toracelui să fie urmate de rezultate funcționale superioare oricărui alt tip de chirurgie. Da Vinci Xi este, în prezent, cel mai avansat sistem robotic din lume, oferind chirurgului care îl.

Citeste mai mult
Solicita o programare