Centrul de Chirurgie Robotica Provita

Despre Centru

Tehnologia viitorului este accesibilă în prezent la Centrul Medical Provita! Vi-l prezentăm cu entuziasm pe noul membru al echipei noastre, da Vinci Xi, cel mai avansat sistem chirurgical robotic din lume, pregătit din luna aprilie să-și aducă aportul în slujba vieții. La Provita siguranța și excelența actului medical sunt pe primul loc.

Citeste mai mult

Chirurgie Generala & Ginecologica

Prin abordul minim-invaziv robotic, chirurgia generală cunoaște o uriașă evoluție cu beneficii remarcabile, deopotrivă pentru pacient și chirurg. Principalele utilizări ale robotului daVinci în chirurgia generală se regăsesc în: Chirurgia digestivă - Afecțiuni gastro-intestinale: acalazia, refluxul gastroesofagian (GERD), cancerul de stomac, cancerul colo-rectal;.

Citeste mai mult

Chirurgie Urologica

Sistemul da Vinci Xi este ideal pentru intervențiile urologice complexe și care necesită o rigurozitate specială, oferind chirurgului controlul, precizia, siguranța și imaginea necesare pentru îndepărtarea țesutului afectat, fără a distruge nervii și vasele de sânge învecinate. Principalele afecțiuni urologice abordate prin chirurgia robotică sunt cancerul de prostată,

Citeste mai mult
Solicita o programare