banner oftalmologie

Tratamente estetice

Majoritatea pacientilor nu au nevoie de o interventie chirurgicala pentru a arata bine, pentru a se simti mai bine.

Exista o gama variata de procedee estetice non-invazive care te fac sa arati si sa te simti mai bine fara sa fii supus unei interventii chirurgicale si cu timp minim de recuperare.

Tratamente estetice non-invazive

  • Botox- este procedura de prima alegere pentru tratamentul ridurilor de expresie din partea superioara a fetei, riduri ce apar doar in momentul contractiei musculaturii mimicii. Botoxul este injectat cu un ac foarte fin în muschii care produc ridurile si liniile profunde (dinamice). Asta relaxeaza muschii si ridurile se amelioreaza. Injectat bine, Botoxul nu schimba expresia fetei. Efectul dureaza între 3 si 4 luni. Vanataile sunt rare dupa injectiile de Botox însa mici piscaturi (ca de tantar) sunt posibile în primele 2 zile.
  • Peeling chimic- este utilizat pentru a diminua ridurile fine de la suprafata pielii si pentru a îndeparta petele pigmentate. Este un tratament bland care înlatura stratul cel mai superficial al pielii si stimuleaza productia de colagen nou si sanatos. Recuperarea variaza în functie de tipul de peeling între 1 zi si 3 saptamani.
  • Lifting de sprancene- injectiile cu acid hialuronic sunt unele dintre cele mai populare proceduri estetice în ziua de azi. Acidul hialuronic este un glucid (zahar) complex care se gaseste în mod natural în corp si functioneaza ca un burete. El retine apa si da volum pielii. Cu varsta, propriul acid hialuronic este pierdut. Prin urmare, pielea îsi pierde volumul, ceea ce duce la subtierea buzelor si la aparitia ridurilor si a cutelor fetei si gatului. Fata se transforma practic dintr-un « strugure » într-o « stafida ». Fillerele înlocuiesc acidul hialuronic pierdut si îmbunatatesc volumul, textura si culoarea pielii.

Detalii si programari la telefon 0746.202.288

Solicita o programare