banner oftalmologie

Chirurgia estetica

Chirurgia estetica te poate ajuta sa iti imbunatatesti aspectul si increderea în sine, fapt pentru care este unul dintre cele mai populare ramuri ale medicinei.

Tehnicile noastre de rejuvenare îti vor reda aspectul tanar si proaspat.

Interventii estetice de rejuvenare faciala

  • Lifting facial- cea mai personalizata interventie estetica. Restaureaza conturul natural al fetei si corecteaza laxitatea (caderea fetei), falcutele si benzile gatului produse de înaintarea în varsta. Un lifting bine facut evita aspectul surprins, prea întins si nenatural. Lifitingul nu este o simpla întindere a pielii. Operatia se face sub anestezie locala sau generala si dureaza 3-4 ore. Recuperarea este rapida si vanataile dispar în 2-3 saptamani.
  • Blefaroplastie (liftingul pleoapelor)- procedura chirurgicala prin care se îndeparteaza grasimea- de obicei împreuna cu excesul de piele şi muşchi de pe pleoapa superioara şi inferioara.
  • Lifting de sprancene - un lifting special adresat sprancenelor, o zona puternic influentata de gravitatie si varsta. Poate fi efectut ca procedura singulara dar este frecvent asociat blefaroplastiei liftingului facial inferior.
  • Lipostructura faciala - restaureaza volumul pierdut si îmbunatateste textura si culoarea pielii utilizand propria grasime. Interventia se efectueaza sub anestezie generala sau sedare profunda si dureaza aproximativ o ora. Majoritatea pacientilor necesita doua saptamani pentru recuperare.

Detalii si programari la telefon 0746.202.288

Solicita o programare