Centrul de Chirurgie Orbitara Provita

Chirurgie Estetica

Chirurgia estetica te poate ajuta sa iti imbunatatesti aspectul si increderea în sine, fapt pentru care este unul dintre cele mai populare ramuri ale medicinei.

Tehnicile noastre de rejuvenare îti vor reda aspectul tânar si proaspat.

Lifting facial- cea mai personalizata interventie estetica. Restaureaza conturul natural al fetei si corecteaza laxitatea (caderea fetei), falcutele si benzile gâtului produse de înaintarea în vârsta. Un lifting bine facut evita aspectul surprins, prea întins si nenatural. Lifitingul nu este o simpla întindere a pielii. Operatia se face sub anestezie

Citeste mai mult

Tratamente estetice

Majoritatea pacientilor nu au nevoie de o interventie chirurgicala pentru a arata bine, pentru a se simti mai bine.

Exista o gama variata de procedee estetice non-invazive care te fac sa arati si sa te simti mai bine fara sa fii supus unei interventii chirurgicale si cu timp minim de recuperare.

Botox- este procedura de prima alegere pentru tratamentul ridurilor de expresie din partea superioara a fetei, riduri ce apar doar in momentul contractiei musculaturii mimicii. Botoxul este injectat cu un ac foarte fin în muschii care produc ridurile si liniile profunde (dinamice). Asta

Citeste mai mult

Chirurgie Reconstructiva

Chirurgia Reconstructiva Oculoplastica este specializata în tratamentul tuturor afectiunilor pleoapelor, orbitei (cavitatea ochiului) si a canalelor lacrimale.

Blefarospasm- contractia involuntara a muschilor din jurul ochilor. Miectomia este interventia chirurgicala frecvent necesara în cazul pacientilor care au un raspuns nesatisfacator la injectiile cu Botox. Este o interventie de foarte mare finete si precizie care poate fi efectuata doar de catre un oculoplastician special pregatit. Recuperarea completa dureaza pîna la 6 luni însa spasmele dispar imediat dupa operatie.

Citeste mai mult
Solicita o programare