Centrul de Chirurgia Obezitatii Provita

Despre Centru

Intervenția chirurgicală prin care se efectuează scăderea în greutate prin limitarea cantității de alimente ingerate de stomac poartă denumirea de chirurgie bariatrică. Această limitare este cauzată de malabsorbția nutrienților (incapacitatea intestinului subțire de a absorbi nutrienții într-un mod adecvat) sau printr-o combinație atât a restricțiilor gastrice, cât și a malabsorbției.
Citeste mai mult

Pentru Pacienti

Pot beneficia de chirurgia bariatrică persoanele supraponderale și obeze. Mai exact, cele care au un Indice de Masă Corporală mai mare decât 24,9. Indicele de masă corporală este un indicator oficial de calculare a greutății corporale ideale pentru o înălțime dată. Acesta se calculează prin împărțirea greutății în kilograme la înălțimea exprimată în m la pătrat.
Citeste mai mult

Pentru Medici

PROCEDURI RESTRICTIVE montarea unui inel de silicon reglabil (Adjustable Gastric Band-LAGB) gastrectomie longitudinală (Gastric Sleeve) PROCEDURI MALABSORTIVE diversia biliopancreatică cu comutator duodenal (Biliopancreatic Diversion with Duodenal Switch (BPD/DS) Gastric Bypass) PROCEDURI MIXTE/COMBINATE
Citeste mai mult
Solicita o programare