Centrul de Chirurgie Ginecologica Provita are ca principala activitate rezolvarea minim-invaziva a majoritatii cazurilor de patologie ginecologica benigna si maligna (cancere ginecologice, atunci cand exista indicatie medicala).

Un mare avantaj al centrului nostru este reprezentat de prezenta unei echipe multidisciplinare complexe, formate nu numai din ginecologi cu experienta vasta in chirurgia laparoscopica, ci si din medici chirurgi, urologi, putandu-se astfel rezolva cazuri extrem de complexe (chirurgia endometriozei profunde, chirurgia cancerului ovarian).

In Centrul de Chirurgie Ginecologica Provita, beneficiind de un spital multidisciplinar, putem interveni in acelasi timp operator/perioada internare pe mai multe organe. De exemplu, in timpul unei interventii pe uter (miomectomie, histerectomie, extirparea unui chist ovarian, excizia endometriozei abdominale) putem efectua si alte interventii necesare in acel moment pacientei: colecistectomie (suferinta biliara cronica, acuta), biopsii hepatice, montare stenturi ureterale (pentru diverse patologii urologice) etc.

De asemenea, un alt avantaj, care ofera un plus de siguranta pacientelor operate in cadrul Centrului de Chirurgie Ginecologica Provita, este ca putem rezolva orice complicatie intraoperatorie sau postoperatorie imediat, datorita echipei medicale disponibile 24 de ore/7zile.

Majoritatea interventiilor chirurgicale pe care le efectuam (peste 95%) sunt prin abord laparoscopic, acest lucru repezentand un mare avantaj pentru evolutia ulterioara a pacientelor:


 
 

Echipa medicala

 1. Dr. Gabriel Mitroi – Obstetrica-Ginecologie 

 2. Dr. Traian Irimia - Obstetrica-Ginecologie

 3. Dr. Augustin Dima – Chirurgie generala

 4. Dr. Victor Stefanescu – Chirurgie generala

 5. Dr. Dan Cristian - Chirurgie generala, Endoscopie digestiva

 6. Dr. Victor Diaconu - Chirurgie generala

 7. Dr. Tudor Mateescu - Chirurgie generala, Chirurgie toracica

 8. Dr. Sorin Velici - Chirurgie generala

 9. Dr. Goman Alexandru – Urologie

 10. Dr. Ovidiu Palea - ATI, Terapia Durerii

 11. Dr. Florentina Mihaescu – ATI

 

Solicita o programare