Asigurarea de sanatate Signal IDUNA

Signal Iduna si Provita - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie, anul 2017, Spitalul Provita s-a alaturat retelei de clinici si spitale private Mediqa Net, iar pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Signal IDUNA.

Semnarea parteneriatului cu Provita, ofera asiguratilor Signal IDUNA acces direct in cadrul clinicilor si Centrului Medical Provita, Signal Iduna preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare.

Prin acest parteneriat, asiguratii Signal Iduna au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde medicale, in cadrul celor peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale oferite in regim ambulatoriu, spitalizare de zi si continua. Echipa de peste 100 de medici specialisti, sunt la dispozitia dumneavoastra in cele 3 locatii din Bucuresti.

Incepand cu anul 2010, Clinicile si Centrul Medical Provita au adus pe piata serviciilor medicale din Romania experienta a 10 ani de practica medicala internationala, oferind permanent dotari si medici foarte buni la preturi excelente. Centrul Medical Provita detine echipamente performante de imagistica si chirurgie si este unicul centru medical din tara care practica Terapia Durerii prin procedee minim invazive, respectand ghidurile si protocoalele internationale.

Signal Iduna Romania face parte din grupul financiar german Signal Iduna, cu experienta de peste 100 de ani in asigurari de sanatate. Signal Iduna este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2008 si ofera asigurari de sanatate, viata si accident. Aceasta ofera angajatilor asigurari de sanatate care pot fi adaptate in functie de nevoile companiei. Signal Iduna si Provita - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie, anul 2017, Spitalul Provita se alatura retelei de clinici si spitale private, Mediqa Net.

Signal Iduna aduce in piata asigurarilor private de sanatate servicii de protectie financiara care acopera riscul imbolnavirii. Prin intermediul produselor punem la dispozitia asiguratilor acces la servicii medicale private atat in reteaua de clinici Mediqa Net prin decontare directa, cat si la orice alta clinica medicala privata din tara, cu decontarea cheltuielilor prin dosarul de rambursare, in functie de contractul de asigurare.

Asigurarea privata de sanatate Signal Iduna include:

  • Acces la servicii medicale ori de cate ori sunt necesare;
  • Retea de clinici medicale private cu peste 750 puncte de acces in tara;
  • Accesare simplificata prin servicii digitale;
  • Consultanti disponibili la telefon non-stop;

In functie de contract, in acoperirile asigurarii de sanatate pot fi incluse:

  • Consultatii medicale si analize;
  • Teste si investigatii de laborator;
  • Interventii chirurgicale;
  • Spitalizare in mediu privat (sau rezerve special amenajate);
  • Transport de urgenta si vizite la domiciliu;
  • Monitorizarea sarcinii si nasterea in sistem privat.

Pentru orice informatii sunt necesare ne puteti contacta prin formularul de contact de pe website.

Solicita o programare