Asigurarea de sanatate Signal IDUNA

Signal Iduna si Provita - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate! Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie, anul 2017, Spitalul Provita s-a alaturat retelei de clinici si spitale private Mediqa Net, iar pacientii nostri pot accesa si asigurarea medicala Signal IDUNA.

Semnarea parteneriatului cu Provita, ofera asiguratilor Signal IDUNA acces direct in cadrul clinicilor si Centrului Medical Provita, Signal Iduna preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare.

Prin acest parteneriat, asiguratii Signal Iduna au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde medicale, in cadrul celor peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale oferite in regim ambulatoriu, spitalizare de zi si continua. Echipa de peste 100 de medici specialisti, sunt la dispozitia dumneavoastra in cele 3 locatii din Bucuresti.

Incepand cu anul 2010, Clinicile si Centrul Medical Provita au adus pe piata serviciilor medicale din Romania experienta a 10 ani de practica medicala internationala, oferind permanent dotari si medici foarte buni la preturi excelente. Centrul Medical Provita detine echipamente performante de imagistica si chirurgie si este unicul centru medical din tara care practica Terapia Durerii prin procedee minim invazive, respectand ghidurile si protocoalele internationale.

Signal Iduna Romania face parte din grupul financiar german Signal Iduna, cu experienta de peste 100 de ani in asigurari de sanatate. Signal Iduna este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2008 si ofera asigurari de sanatate, viata si accident. Aceasta ofera angajatilor asigurari de sanatate care pot fi adaptate in functie de nevoile companiei. Signal Iduna si Provita - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie, anul 2017, Spitalul Provita se alatura retelei de clinici si spitale private, Mediqa Net.

Programare online