Asigurarea de sanatate NN

Serviciile de spitalizare si interventie chirurgicala oferite de centrul nostru sunt mai accesibile cu asigurarea de sanatate oferita de partenerul nostru, NN Asigurari.

Oricand ar aparea o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala ca urmare a imbolnavirii sau accidentelor, asigurarea de sanatate NN face accesibila ingrijirea la cele mai moderne si sigure standarde medicale, in Centrul Medical Provita costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, in limita a 100.000 lei pe an.

Beneficiile asigurarii de sanatate NN:

Decontare directa intre Centrul Medical Provita si NN
Daca alegeti sa fiti tratat in Centrul Medical Provita, nu trebuie sa platiti nimic direct, atata timp cat cheltuielile nu depasesc costurile acceptate si aprobate. Decontarea directa intre NN si Centrul Medical Provita va usureaza nu numai plata efectiva, ci si tot ce tine de actele si facturile medicale.

Lipsa de birocratie, pacientul nu completeaza formulare pentru utilizarea serviciilor medicale
E suficient sa sunati la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale, iar daca alegeti sa fiti tratat in centrul nostru, NN va avea grija de toate hartiile necesare platii catre Centrul Medical Provita.

Cazarea in centru impreuna cu copilul
Pentru copiii mai mici de 14 ani internati, acoperirea include cazarea unui parinte sau insotitor astfel incat cineva drag sa le fie mereu alaturi.

Acoperirea este flexibila, in functie de nevoie
Pentru ca nevoia de protectie difera de la o persoana la alta, asigurarea de sanatate NN este foarte flexibila. De aceea protectia are doua forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente si imbolnaviri.

Deductibilitate fiscala
Asigurarea de sanatate este deductibila la calculul impozitului pe veniturile din salarii, in limita echivalentului in lei a sumei de 400 euro/an.

Discount pentru mai mult de doi asigurati
Se acorda pentru asigurarile cu mai multe persoane, incepand de la 2 persoane incluse pe aceeasi asigurare. Discountul se calculeaza in functie de numarul de persoane asigurate si se scade din prima totala anualizata, adica suma totala platita pe an, indiferent de frecventa, pentru toate persoanele asigurate.

Suport medical 24/7/365
021/9464 este numarul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora. ii va raspunde un specialist medical care poate ajuta cu sfaturi sau raspunsuri la intrebari, legate de asigurarea de sanatate, precum si de activarea serviciilor medicale, in cazul in care este nevoie de spitalizare sau interventie chirurgicala.

Administrare simpla
Se poate face online gratuit, 24/24, pe www.nndirect.ro. Acolo asiguratul poate vedea oricand situatia platilor, a acoperirilor sale si ale familiei si poate efectua plata online fara comision. Exista de asemenea si alte modalitati de plata, descrise pe siteul NN.

Tot pe siteul partenerului nostru NN puteti contacta un consultant care va va explica pasii necesari achizitionarii unei asigurari de sanatate care va poate oferi protectia necesara dumneavoastra sau celor dragi.
Solicita o programare