Asigurarea de sănătate NN

Serviciile de spitalizare şi intervenţie chirurgicală oferite de centrul nostru sunt mai accesibile cu asigurarea de sănătate oferită de partenerul nostru, NN Asigurări.

Oricând ar apărea o problema medicală care presupune spitalizare sau intervenţie chirurgicală ca urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor, asigurarea de sănătate NN face accesibilă îngrijirea la cele mai moderne şi sigure standarde medicale, în Centrul Medical Provita costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, în limita a 100.000 lei pe an.

Beneficiile asigurării de sănătate NN:

Decontare directă între Centrul Medical Provita şi NN
Dacă alegeţi să fiţi tratat în Centrul Medical Provita, nu trebuie să plătiţi nimic direct, atâta timp cât cheltuielile nu depăşesc costurile acceptate şi aprobate. Decontarea directă între NN şi Centrul Medical Provita vă uşurează nu numai plata efectivă, ci şi tot ce ţine de actele şi facturile medicale.

Lipsa de birocraţie, pacientul nu completează formulare pentru utilizarea serviciilor medicale
E suficient să sunaţi la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale, iar dacă alegeţi să fiţi tratat în centrul nostru, NN va avea grijă de toate hârtiile necesare plăţii către Centrul Medical Provita.

Cazarea în centru împreună cu copilul
Pentru copiii mai mici de 14 ani internaţi, acoperirea include cazarea unui părinte sau însoţitor astfel încât cineva drag să le fie mereu alături.

Acoperirea este flexibilă, în funcţie de nevoie
Pentru că nevoia de protecţie diferă de la o persoană la alta, asigurarea de sănătate NN este foarte flexibilă. De aceea protecţia are două forme: fie pentru accidente, fie pentru accidente şi îmbolnăviri.

Deductibilitate fiscală
Asigurarea de sănătate este deductibilă la calculul impozitului pe veniturile din salarii, în limita echivalentului în lei a sumei de 400 euro/an.

Discount pentru mai mult de doi asiguraţi
Se acordă pentru asigurările cu mai multe persoane, începând de la 2 persoane incluse pe aceeaşi asigurare. Discountul se calculează în funcţie de numărul de persoane asigurate şi se scade din prima totală anualizată, adică suma totală plătită pe an, indiferent de frecvenţa, pentru toate persoanele asigurate.

Suport medical 24/7/365
021/9464 este numărul de telefon la care asiguratul poate suna la orice ora. Îi va răspunde un specialist medical care poate ajuta cu sfaturi sau răspunsuri la întrebări, legate de asigurarea de sănătate, precum şi de activarea serviciilor medicale, în cazul în care este nevoie de spitalizare sau intervenţie chirurgicală.

Administrare simplă
Se poate face online gratuit, 24/24, pe www.nndirect.ro. Acolo asiguratul poate vedea oricând situaţia plăţilor, a acoperirilor sale şi ale familiei şi poate efectua plata online fără comision. Există de asemenea şi alte modalităţi de plata, descrise pe siteul NN.

Tot pe siteul partenerului nostru NN puteți contacta un consultant care vă va explica pașii necesari achiziționării unei asigurări de sănătate care vă poate oferi protecția necesară dvs. sau celor dragi.
Programare online