Medicina muncii

Asigurarea de sanatate EUROINS

Asigurarea de sanatate Euroins ofera acces la o gama larga de servicii medicale in cadrul clinicilor si Centrului Medical Provita, cu decontare directa - fara implicare financiara din partea dumneavoastra, costurile pentru aceste servicii fiind acoperite integral de asigurare, in functie de planul de asigurare ales.

Oricand apare o problema medicala, trebuie sa suni la Call Center-ul medical, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, la numarul de telefon 031.9483.

Medicul dedicat din Call Center iti va oferi consiliere medicala primara si va efectua programarile necesare pentru rezolvarea situatiei medicale, in functie de simptomele si afectiunile mentionate.

Vei beneficia in cel mai scurt timp de servicii medicale, de consilierea celor mai buni medici, aparatura de inalta performanta si conditii cu un grad de confort sporit.

Beneficiile asigurarii de sanatate Euroins:

  • Planuri de asigurare FLEXIBILE - fiecare asigurat poate alege acoperirile pe care le doreste in functie de necesitati si posibilitati financiare
  • Planuri de asigurare COMPLEXE - consultatii, analize de laborator, investigatii medicale, spitalizare si interventii chirurgicale, asistenta medicala de urgenta
  • Asiguratul nu este implicat financiar, decontarea serviciilor medicale se face de catre Asigurator direct catre clinicile medicale agreate
  • Posibilitatea de a adauga pe polita sot/sotie si copii
  • Reduceri avantajoase daca sunt asigurati toti membrii familiei
  • Raport pret-beneficii foarte bun

Pe site-ul Euroins puteti contacta un consultant care va va explica pasii necesari achizitionarii unei asigurari de sanatate care va poate oferi protectia necesara dumneavoastra sau celor dragi.

Solicita o programare