Medicina muncii

Asigurarea de sanatate Allianz-Tiriac

Prin parteneriatul incheiat cu noi, asiguratii Allianz-Tiriac Asigurari pot beneficia oricand si nemijlocit de serviciile medicale oferite de clinicile si centrul medical Provita in baza optiunii facute prin asigurarea privata Allianz. Consultatii medicale de specialitate, investigatii imagistice, teste si analize de laborator, interventii chirurgicale, proceduri minim invazive, adaptate pentru fiecare persoana si abordate, acolo unde este cazul, de o echipa multidisciplinara pot fi accesate la Provita prin asigurarea Allianz-Tiriac.

Ca parte a Grupului Allianz, ce deserveste 86 de milioane de clienti in peste 70 de tari, Allianz-Tiriac este in piata locala din Romania de 24 de ani, respectandu-si de fiecare data angajamentele fata de clienti. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile esentiale ale companiei.
Clientii Allianz-Tiriac - persoane fizice si companii - au la dispozitie o gama diversificata de produse si servicii de asigurare.
Astazi, portofoliul de asigurari al Allianz-Tiriac are o structura completa, incluzand toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate.

O echipa de profesionisti la dispozitia clientilor:
O echipa de peste 4000 de profesionisti in domeniul asigurarilor – angajati, colaboratori, parteneri de distributie si brokeri – este la dispozitia clientilor pentru a gasi impreuna solutiile potrivite nevoilor lor. Allianz-Tiriac se bazeaza pe una dintre cele mai extinse retele de sucursale, agentii si birouri de reprezentare de pe piata romaneasca a asigurarilor, fiind prezenta in toate judetele din Romania.

Experienta fiecarui client este importanta.
Din dorinta de a oferi experiente de calitate fiecarui client cu care interactionam, suntem preocupati in permanenta de pregatirea celor mai buni specialisti, de evaluarea standardelor de selectie a partenerilor furnizori de servicii si de imbunatatirea produselor oferite si a calitatii interactiunii cu clientii, In functie de preferinte, clientii pot accesa produsele si serviciile Allianz-Tiriac atat prin internet cat si prin reteaua nationala de parteneri de distributie.

Suntem responsabili fata de comunitate
Grija si respectul fata de client si comunitate reprezinta piloni importanti in istoria Allianz-Tiriac. Investitiile consistente in programe de responsabilitate sociala sunt directionate catre sustinerea copiilor defavorizati, a performantei in sport si a valorilor culturale romanesti.

Afla aici cum poti accesa serviciile noastre:
Website: allianztiriac.ro
Infoline: info@allianztiriac.ro / 021 2019100
Aplicatia de mobil: Allianz-Tiriac Mobile (disponibila in App Store & Google play)
Allianz Direct: allianzdirect.ro
Facebook: Allianz-Tiriac Asigurari
LinkedIn: Allianz-Tiriac Asigurari

Solicita o programare