TESTARE COVID – Test Rapid Covid-19 Antigen: 49 lei - rezultat bilingv in 15 minunte!

Testul Rapid Antigen este o metoda pentru detectarea ARN viral in probe din tractul respirator.

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test este un test rapid utilizat pentru detecția antigenului SARS-CoV-2 din exsudatul nazo-faringian.
CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test folosește anticorpi monoclonali cu afinitate crescută pentru nucleocapsida (NP) SARS-CoV-2, care asigură o sensibilitate și o specificitate analitică de 96.72%, respectiv 99.22%, valori care se înscriu în criteriile de calificare emise de MS pentru testarea antigenului SARS-CoV-2.
 

Testul permite obtinerea unui rezultat in doar 15 minute, este usor de utilizat si interpretat.

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test detecteaza cazurile pozitive si in situatia pacientilor asimptomatici.

Tehnici de recoltare: tampon nazal

  • Exsudat nazal - este important ca inainte de recoltare sa nu se instileze solutii dezinfectante in nas.

Programare testare: programarea se face la nr. 0764.043.610 sau 021.9432.

Recoltarea se face de luni pana vineri, in urmatoarele locatii:

Laborator Provita, str. Cuza Voda nr. 53, Sector 4, Bucuresti: Lu - Vi 10:30 - 15:30;

Clinica Provita, str. Alexandrina nr. 20-22, Sector 1, Bucuresti: Lu – Vi 7:30 – 16:00;

Formulare
In vederea efectuarii testului covid19 – CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test este obligatorie completarea si semnarea unor acorduri si declaratii. Pentru a salva din timpul petrecut in clinica, inainte de recoltare, va sugeram sa le completati in avans si sa le transmiteti pe email, catre formular@centrul-provita.ro  sau sa le aduceti completate pentru a fi semnate la receptia punctului de recoltare, in dimineata recoltarii.
Va rugam sa le descarcati pe cele aferente locatiei unde sunteti programat. Alegeti doar varianta in limba romana sau pe cea in limba engleza, pentru cetatenii straini! Aceste acorduri le gasiti aici.

Eliberarea rezultatului

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test permite obtinerea rezultatului in doar 15 minute. Rezultatul poate fi descarcat si de pe website-ul Provita.

Pret
49 lei - Test cu eliberare rezultat bilingv


>>> Rezultatele testelor antigen se raporteaza in platforma Coronaform pana la finalul zilei in care s-a facut testarea si vor fi inregistrate pentru generarea Certificatului verde cel mai probabil in seara zilei testarii sau in dimineata zilei urmatoare.
(Certificatul verde pentru testare rapida antigen are valabilitate 48 de ore de la testare, dar se poate folosi si rezultatul oficial semnat, parafat si primit de la clinica/laborator) <<<

 

ATENTIE: 
Testul rapid SARS-CoV-2 antigen va indica doar prezenta antigenelor SARS-CoV-2 in specimen si nu trebuie utilizat ca singurul criteriu pentru diagnosticul infectiilor cu SARS-CoV-2.
Rezultatele obtinute cu acest test trebuie interpretate in context clinic si paraclinic, in corelatie cu simptomatologia si rezultatele altor investigatii. Chiar daca rezultatul testului antigen este pozitiv, confirmarea rezultatelor se recomanda prin metoda PCR.

In cazul persoanelor asimptomatice, mai ales a contactilor, chiar si in cazul unui rezultat antigen negativ - pentru a exclude 100% posibiitatea infectiei se recomandă retestarea pacientului prin metoda PCR (biologie moleculara) sau reluarea testarii la cateva zile distanta de testarea antigen.Pasii pentru descarcarea rezultatelor pentru testarea COVID (Test Rapid Antigen CLINITEST) sunt urmatorii:

1.    Intri pe www.centrul-provita.ro, in sectiunea “Rezultate analize”/ “Pentru pacienti”

2.    Completezi “Numar cerere analize” si “cod de acces” (date mentionate pe cererea de analiza primita la recoltare). Se va deschide rezultatul in limba romana.

3.    Deasupra rezultatului in limba romana, in partea dreapta, dati click pe butonul “Descarca fisierul”. Se va deschide rezultatul in limba engleza.

Solicita o programare