Centrul de Diagnostic si Tratament Provita deschide a patra unitate medicala în Bucuresti

 

  • Investitia în noul centru depaseste 250.000 de euro
  • Pacientii au acces la investigatii si tratamente pentru 14 specialitati medicale

Bucuresti, 9 mai 2018 - Centrul de Diagnostic si Tratament Provita, orientat în special pe interventii medicale minim invazive în toate specialitatile chirurgicale, continua planurile de extindere si deschide al patrulea centru în Bucuresti. Investitia în noua clinica, amplasata în zona Pietei Muncii, depaseste 250.000 de euro.

Pacientii vor beneficia de o clinica moderna, dotata cu aparatura performanta pentru chirurgia obezitatii, chirurgie plastica si chirurgie toracica si de o echipa medicala profesionista, specializata în Europa si Statele Unite. Noul centru medical ambulatoriu ofera servicii pentru 14 specialitati, printre care: neurochirurgie, oncologie, hematologie, endocrinologie, pneumologie, neurologie, psihiatrie si psihologie.

“Centrul de Diagnostic si Tratament Provita continua sa se alinieze standardelor internationale. Deschiderea noii clinici face parte din programul nostru de extindere si vine pe fondul cresterii numarului de solicitari din partea pacientilor. Clinica a fost dotata cu aparatura performanta în valoare de peste 150.000 de euro. Avem, de asemenea, si o investitie umana importanta, deoarece ne dorim ca pacientii nostri sa fie tratati cu atentie de catre cei mai buni medici.” - Ovidiu Palea, directorul general Provita.

Serviciile în noua clinica sunt asigurate de o echipa formata din peste 20 de medici specializati în clinici din strainatate. Centrul medical Provita pune accent atat pe performantele individuale ale medicilor specialisti, cat si pe capacitatea lor de a lucra eficient în echipa, pentru a rezolva integrat afectiunile pacientului.

In 2017, Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a avut venituri de 20 de milioane de lei, în crestere cu 170% fata de anul precedent, pe fondul investitiilor în serviciile oferite. In total, în cadrul clinicilor Provita s-au facut, anul trecut, peste 43.000 de consultatii, în crestere cu 70% fata de 2016. In prezent, în cele patru unitati medicale Provita lucreaza peste 200 de medici.

Despre Centrul Medical Provita

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita detine o retea extinsa de unitati medicale din care mai fac parte Clinica Provita, Centrul Medical Provita si Clinica de Imagistica Provita.

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita este singurul din Romania specializat în tratarea afectiunilor coloanei vertebrale prin interventii minim invazive, precum si prin intermediul infiltratiilor ghidate fluoroscopic sau ecografic în articulatie, ablatie cu radiofrecventa, disectomie edoscopica si epiduroscopie.

Programare online