PACHET PROMOTIONAL! Cel mai mic pret la pachetul operator complet de micsorare stomac sau bypass gastric, in Centrul Medical Provita din Bucuresti

 

In perioada 15 Noiembrie – 31 Ianuarie 2019, Centrul Medical Provita din Bucuresti ofera intregul pachet operator pentru interventia chirurgicala de micsorare de stomac sau bypass gastric in diverse montaje, la pretul promotional de doar 4,400 EURO.

Cea mai eficienta metoda de a scapa de neplacerile fizice si psihice asociate obezitatii o reprezinta chirurgia bariatrica. In Centrul de Chirurgia Obezitatii Provita,  o echipa medicala de top, cu experienta de peste 3,000 de interventii bariatice, realizeaza intr-un spital nou si cu dotari la nivel international, interventii de micsorarea stomacului (gastric sleeve) si bypass gastric folosind tehnici minim invazive, laparoscopic. Pacientii Provita beneficiaza pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018 de cel mai mic pret pentru intregul pachet operator!

Pachetul promotional la pretul de doar 4,400 EUR include:

  • Interventia chirurgicala de micsorare de stomac (gastric sleeve) sau bypass gastric
  • Internarea, costul complet al zilelor de spitalizare
  • Sedinte de kinetoterapie pe intreaga durata a spitalizarii
  • Consult medical post-operator la 10 zile dupa interventie

Bypass-ul gastric este una dintre cele mai eficiente interventii chirurgicale, considerata ca fiind un etalon in domeniul interventiilor realizate impotriva obezitatii si a bolilor metabolice asociate dar si una dintre cele mai utilizate metode la nivel mondial. Gastrectomia longitudinala laparoscopica, denumita sleeve gastric sau operatie de micsorare de stomac, este un procedeu specific chirurgiei bariatrice ce se realizeaza prin indepartarea partiala a stomacului de-a lungul marii curburi, rezultand o reducere a volumului acestuia cu aproximativ 80%. In plus, cel mai mare impact al acestei interventii chirurgicale laparoscopice este resimtit la nivel hormonal intrucat se constata o diminuare a senzatiei de foame, satietate si un control mai bun al concentratiei de glucoza din sange (glicemia), determinand astfel nu doar scaderea rapida in greutate, ci si ameliorarea comorbiditatilor de tipul diabetului zaharat.

Centrul Medical Provita ofera pacientilor pe toata durata spitalizarii si asistenta kinetoterapeutilor experimentati ai Centrului de Fiziokinetoterapie Provita, ceea ce duce la o recuperare mult mai rapida si naturala a pacientului dupa operatie, reducerea durerilor asociate si reechilibrarea emotionala.

Chirurgia Bariatrica salveaza si schimba vieti! Pentru o echipa medicala, conditii si dotari de nivel international, vino la Provita! Acum ai si cel mai mic pret!


Numar de telefon dedicat pentru pacientii bariatrici: 0762.85.09.67


 

Programare online