HEALTH 360

WELL BEING. SAU STARE DE BINE.

Poate ca suntem mai obisnuiti cu aceasta notiune in limba engleza. si asta poate pentru ca am fost expusi intai la ea din alte culturi si civilizatii si nu a fost neaparat in firea noastra sa fim preventivi, sa avem grija de starea de sanatate inainte sa avem probleme medicale.

Dar acum, din ce in ce mai multi dintre noi o facem. Vrem sa o facem. Am inteles si stim cat de important e sa previi in loc sa tratezi sau sa tratezi cat mai din timp o problema medicala.

Uneori ne facem timp pentru asta: ne oprim cateva secunde si ne gandim ca ar fi bine sa mergem la niste analize. La un consult. Alteori doar ne propunem asta insa nu gasim niciodata timpul ce pare necesar si mult prea lung pentru ceva ce nu ne doare chiar acum. Si noua, ca medici, ni se intampla.

Ce bine ar fi daca am stii asa, repede, daca suntem bine sau daca trebuie sa facem ceva si ce anume. De la niste oameni in care sa avem incredere pentru ca au experienta. Fara sa pierdem o multime de timp, fara sa purtam o gramada de discutii, fara sa fie nevoie sa incercam, dupa ce am fost la diversi specialisti, sa punem singuri concluziile medicale cap la cap.

Cu toate aceste lucruri in minte, am gandit programul Health 360. Un program care are ca scop analizarea riguroasa a starii de sanatate, intr-o singura zi, intr-un singur loc: Centrul de Diagnostic si Tratament PROVITA.

Te asteapta:

  • Un medic coordonator ce are o vedere de ansamblu asupra starii tale de sanatate.

  • O echipa de medici specialisti cu experienta, gata sa conlucreze in beneficiul tau.

  • Dotari si aparatura la cele mai inalte standarde pentru investigatiile necesare in cazul tau.

  • Un set de analize si consultatii de specialitate selectat astfel incat sa fie relevant pentru categorii de varsta si sex.

  • O discutie purtata profesionist si uman pentru interpretarea rezultatelor investigatiilor medicale si recomandarilor primite de la specialisti.

Toate ca sa poti obtine aceasta stare de bine. si sa ti-o mentii.

Dr. Ovidiu Palea

Director General Provita

HEALTH 360 reprezinta un set complex de investigatii medicale cu scopul de a depista afectiuni aflate intr-un stadiu incipient.

Examenul clinic general- presupune o anamneza alaturi de medicul tau coordonator, dr. Alina Teodoru, medic specialist medicina de familie. Dr. Alina Teodoru face parte din echipa PROVITA, o echipa unita de profesionisti, specializati in Europa si Statele Unite, gata sa conlucreze in beneficiul tau, atat in competenta medicala specific, dar si dincolo de ea, in echipa multidisciplinara.

Investigatiile de laborator si cele imagistice - le-am ales pe cele relevante, pentru riscuri crescute ale unor afectiuni, pentru categorii de varsta si sex, toate pentru a ne indica prezenta oricarei anomalii sau chiar boli.

Evaluarea nutritie - realizata de Dr. nutritionist Luminita Florea, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice

Evaluarea kinetoterapie - realizata prin metoda BIODEX, diagnoza functionala ce releva asimetriile functionale biomecanice musculo - articulare ale coloanei vertebrale si ale membrelor in scopul ameliorarii diverselor deficiente ale acestora.

Evaluarea stress - realizata de Dr. Dana Stejar, medic specialist psihiatrie, competenta psihoterapie.

Variantele executive ale pachetelor includ pe langa cele din pachetul de baza:

RMN al intregului corp (whole body RMN) – o investigatie de screening de ultima generatie, realizata cu RMN 3 Tesla, ce permite depistarea de focare tumorale oncologice. Aceasta investigatie se recomanda pentru controalele periodice, dar si ca investigatie preventiva.

Ecografie de stres – permite identificarea unor eventuale anomalii de functie cardiaca, responsabile pentru simptomatologia pacientului si care nu sunt evidente in conditii de repaus.

Detalii si programari la telefon 0786.700.882

Programare online