"Poate că suntem mai obișnuiți cu această noțiune în limba engleză și asta pentru că am fost expuși întâi la ea din alte culturi și civilizații și nu am fost educați să fim preventivi, să avem grijă de starea de sănătate înainte să avem probleme medicale.

Dar acum, din ce în ce mai mulți dintre noi o facem. Vrem să o facem. Am înțeles și știm cât de important e să previi în loc să tratezi sau să tratezi din timp o problemă medicală.

Uneori ne facem timp pentru asta: ne oprim câteva secunde și ne gândim că ar fi bine să mergem la niște analize. La un consult. Alteori doar ne propunem asta, însă nu găsim niciodată timpul ce pare necesar și mult prea lung pentru ceva ce nu ne doare chiar acum. Și nouă, ca medici, ni se întâmplă.

Ce bine ar fi dacă niște oameni în care avem încredere pentru că au experiență, ne-ar spune repede dacă suntem bine sau dacă trebuie să facem ceva și ce anume. Fără să pierdem o mulțime de timp, fără să purtăm o grămadă de discuții, fără să fie nevoie să încercăm, după ce am fost la diverși specialiști, să punem singuri concluziile medicale cap la cap.

Cu toate aceste lucruri în minte, am gândit programul Health360. Un program care are ca scop analizarea riguroasă a stării de sănătate, într-o singură zi, într-un singur loc: Centrul de Diagnostic și Tratament PROVITA.

Te așteaptă:

  • un medic coordonator ce are o vedere de ansamblu asupra stării tale de sănătate;
  • echipa de medici specialiști cu experiență, gata să conlucreze în beneficiul tău;
  • dotări și aparatură la cele mai înalte standarde pentru investigațiile necesare în cazul tău;
  • un set de analize și consultații de specialitate selectat astfel încât să fie relevant pentru fiecare categorie de vârstă și sex;
  • dialoguri purtate profesionist și uman pentru interpretarea rezultatelor investigațiilor medicale și recomandărilor primite de la specialiști.

Toate pentru a putea obține această stare de bine pe care o meriți și pe care trebuie să o menții.”

Dr. Ovidiu Palea, Director General Provita

 

Probabil că te întrebi ce este programul Health360. Teoretic, programul Health360 este primul pas pentru îmbunătățirea stilului tău de viață. Practic, Health360 reprezintă un set complex de investigații medicale care au scopul de a depista afecțiuni aflate într-un stadiu incipient și nu numai.

TIPURI DE INVESTIGAȚII MEDICALE

  • examen clinic general;

  • investigații de laborator și imagistice;

  • evaluare nutriție;

  • evaluare kinetoterapie;

  • evaluare stres.

EXAMENUL CLINIC GENERAL

Examenul clinic general presupune o anamneză alături de medicul tău coordonator, dr. Alina Teodoru, medic specialist în medicina de familie, membru important în echipa de profesioniști, specializată în Europa și Statele Unite, a Centrului de Diagnostic și Tratament Provita. Aceștia sunt gata să conlucreze în beneficiul tău, atât în competența medicală specifică, cât și dincolo de ea, într-o echipă multidisciplinară.

INVESTIGAȚII DE LABORATOR ȘI IMAGISTICE

Pentru indicarea prezenței oricărei anomalii, au fost alese investigațiile de laborator și imagistice relevante pentru riscuri crescute ale unor afecțiuni, pentru categorii de vârstă și sex.

EVALUARE NUTRIȚIE

Evaluarea nutriției este realizată de dr. nutriționist Luminița Florea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice.

EVALUARE KINETOTERAPIE

Evaluare realizată prin metoda BIODEX, diagnoză funcțională ce relevă asimetriile funcționale biomecanice musculo-articulare ale coloanei vertebrale și ale membrelor în scopul ameliorării diverselor deficiențe ale acestora.

EVALUARE STRES

Evaluarea stresului este realizată de Dr. Dana Stejar, medic specialist psihiatrie, competență psihoterapie.

Dar asta nu e tot!

Variantele executive ale pachetelor includ, pe lângă cele din pachetul de bază, următoarele:

Examinarea întregului corp prin rezonanţă magnetică nucleară (RMN)

Examinarea întregului corp prin rezonanţă magnetică nucleară este o investigație de screening de ultimă generație, realizată cu ajutorul unui aparat RMN 3 Tesla, ce permite depistarea focarelor tumorale oncologice. Această investigație este recomandată pentru controalele periodice, dar și ca investigație preventivă.

ECOGRAFIE DE STRES

Ecografia de stres permite identificarea unor eventuale anomalii de funcție cardiacă, responsabile pentru simptomatologia pacientului și care nu sunt evidente în condiții de repaus.

Complex și eficient, programul Health360 este conceput după ghidurile internaționale și are scopul de a preveni cele mai frecvente afecțiuni medicale (boli cardiovasculare, unele maladii canceroase, sindromul de burn out/epuizare, instabilități musculare majore și multe altele).

Pachetele Health360 sunt personalizate pe categorii de vârstă, sex și istoric de boli familiale pentru menținerea stării de bine, cu scopul de a depista afecțiuni aflate într-un stadiu incipient și de a le trata corect și rapid pe baza investigațiilor la cele mai înalte standarde și a consulturilor multidisciplinare.

Pentru mai multe informații te așteptăm pe site-ul Health360 unde avem o secțiune special dedicată pachetelor Health360 pentru femei și pentru bărbați și unde, totodată, publicăm articole avizate medical.

Solicita o programare