IMPORTANT! In semn de apreciere pentru echipa medicala care aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra pe site, va rugam ca inainte de a trimite o noua intrebare sa cititi raspunsurile deja acordate mai jos in aceasta pagina de catre medic altor pacienti la intrebari similare. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie, va asteptam intrebarea. Va rugam sa nu trimiteti de mai multe ori aceeasi intrebare! Aceasta va aparea pe site doar dupa ce medicul va raspunde la ea.

Chirurgie generala

Dr. PARIZA GEORGE

Pune o intrebare medicului:

Intrebari si Raspunsuri:

Intrebari chirurgie generala

1
intrebari

George George Todo 03.11.2017
Buna ziua, tatal meu a fost operat de cancer la colon pe data de 24.10.2017 fara a fi necesar implantarea unei pungi (anus contra naturii). Astazi 03.11.2017 am fost la medic pentru analiza biopsiei si scoaterea firelor. Operatia este un real succes mi-au spus medicii care din punctul lor de vedere nu sunt necesare citostaticile. Tot astazi la scurta distanta de stern i-au facut o incizie de mici dimensiuni (2-3cm) prin care s-au scurt anumite materii fecale moi. Este normal ? sunt putin nelamurit cu aceasta situatie si nu inteleg cum de se scurg materii fecale vechi (urat mirositoare si moi) pe la zona sternului. Medicul ca l-a operat mi-a transmis ca este totul in regula si ca asa este normal. Dvs ce spune-ti ? va rog un raspuns cat se poate de rapid. Cu stima, Ionut

Dr. PARIZA GEORGE 03.11.2017
Am nevoie de mai multe informatii referitoare la localizarea pe colon a tumorii si tipul de interventie chirurgicala. Cel mai bine este sa luati legatura cu medicul curant si sigur va va explica ce se intampla, sau sa veniti cu dansul la un consult.

Intrebari patologie ano-rectala

1
intrebari

Cristian Persinaru 01.11.2017
Buna ziua, Acum vreo 3 ani am fost tratat de hemoroizi, fistula, si abces anal (sau perianal, nu am retinut). Toate au fost ok mai putin abcesul care a recidivat si m-am ales cu o noua fistula. Am incredere in domnul doctor care m-a operat dar parca nu mai imi vine sa mai ma operez datorita perioadei mari de recuperare (operatie cu radiofrecventa), pansamente 2-3 pe zi, mese bagate cat mai adanc in rana, etc. Pe net am citit ca dumneavoastra practicati alt tip de operatie. Adica introduceti o drena in rana si coaseti rana imediat dupa operatie, in felul acesta nu ar mai fi nevoie de acele mese. Doresc sa stiu daca intradevar acesta este modul dv de operatie. In cazul afirmativ doresc sa ma operati dv.Va multumesc anticipat. Cu stima, Cristian Persinaru.

Dr. PARIZA GEORGE 03.11.2017
Da, se poate face si fara mesaj. Va astept la consultatie si va prezint toate optiunile. O zi buna, G Partiza

Programare online