Concept

Cand un pacient ne cauta, pentru noi este o onoare, dar si o mare responsabilitate. Pacientul isi pune sanatatea si chiar viata in mainile noastre. Datoria noastra este de a ii oferi atat sprijin medical si chirurgical de inalta calitate, dar si sustinere spirituala. Odata ce ne-ati devenit pacient, ne deveniti prieten, confident, luptati alaturi de noi pentru ameliorarea vietii, faceti parte din familia noastra.

“Primum non nocere” este, poate, ideea ce a deschis drumul medicinii spre minim invaziv. Neurochirurgia minim invaziva, sau prin “gaura cheii”, ofera pacientilor posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infectioase, medicale, estetice. O recuperare ultra rapida, reducerea stresului perioperator, lipsa necesitatii de a rade capul pacientilor si de a face pansamente, sunt, printre altele, avantaje de luat in seama ale minim invazivului.

Neurochirurgi

Dr Dorin Bica si Dr Ionut Gobej formeaza o echipa cu rezultate de exceptie in neurochirurgia tumorala si vasculara minim invaziva si impreuna cu echipa Provita ofera pacientilor nostrii tratamente la standardele secolului XXI. Ii recomanda pacientii tratati, alaturi de personalitati ale lumii neurochirurgicale, in mari centre universitare din Franta si Anglia (Paris, Marsilia, Lyon, Middlesbrough), dar si cei tratati in Romania in spitale precum M.S. Curie, Monza sau Spitalul Clinic Colentina.

Anestezie si terapie intensiva, Terapia durerii

Dr. Ovidiu Palea, specializat în anestezie, terapie intensivă și terapia durerii, a creat o echipă ce oferă servicii moderne, indispensabile practicii neurochirugicale de înaltă performanță. Tehnici ce permit operații la pacienți trezi, terapia intensivă neurologică și terapia intensivă generală, sunt practicate după cele mai înalte standarde.

  • DR. Ovidiu Nicolae Palea
  • DR. Elena Florina Ursache
  • DR. Florentina Mihaiescu
  • DR. Laura Constantinescu

Programare online