BIODEX- Dinamometria robotica moderna

BIODEX- Izokinetic – toate articulatiile

De-a lungul istoriei moderne a medicinii de recuperare, s-a dezvoltat conceptul integrativ de tratamente medicale, fizioterapice si kinetoterapice, potentate sinergic de catre diferite alte echipamente si tehnologii mai complexe, capabile sa scurteze semnificativ timpul de recuperare. Peste tot in lume, nu se mai concepe efectuarea unui tratament modern de recuperare fara dinamometria robotizata, care a devenit o necesitate obiectiva.

BIODEX ofera solutia complet robotizata a dinamometrului – izokinetic, pentru toate articulatiile, oferind clinicianului interfata simpla pentru a evalua, monitoriza si controla toate caracteristicile sistemului musculoscheletal: forta, rezistenta, accelerarea și decelerarea, etc.

BIODEX este sigur și versatil.

Medicina sportiva si ortopedia

Protocoalele clinice bazate pe dovezi combina stiința cu aplicabilitatea practica, pentru a se asigura ca obtinem cel mai bun rezultat in recuperare sau cresterea performantelor.

  • Traumatismele tendoanelor
  • Lezarea ligamentului incrucisat anterior (ACL)
  • Osteoartrita genunchiului
  • Entorsele gleznei
  • Disfunctiile patella-femorale

Alte capabilitati includ screening-ul presezon , pentru prevenira accidentelor si imbunatatirea performantelor atletice.

Pediatrie

Biodex este folosit pentru a trata copiii din intreaga lume, testarea musculara izokinetica ajuta clinicieni pentru controlul neuromuscular si al rezistentei, prin furnizarea de date obiective.

Neuroreabilitare- pentru tratamentul persoanelor cu tulburari motorii, patologii neurologice.

BIODEX ajuta pacientii pentru a-si reface forta musculara, rezistenta si coordonarea. Gestioneaza spasticitatea controland obiectiv contractia. De obicei se utilizeaza modul pasiv pentru exercițiile repetitive. Modul excentric este util pentru cresterea controlata a fortei musculare.

Trainingul trupelor speciale si militare

BIODEX este utilizat de catre forțele militare speciale pentru prevenirea accidentelor și optimizarea performanțelor. Testarea rezistenței identifica deficite reziduale și predispozitii.

Programare online